WELCOME – Who are we?

MÄNNER, twee verschillende karakters van twee jongemannen met één grote gemeenschappelijke interesse en passie: mode.

Het werd al snel duidelijk bij Steph dat hij niet was zoals alle andere jongetjes. Hij hield zich enkel bezig met tekenen en kladderen met verf. Ook zijn eigen kleding moest hij als peuter al zelf uitkiezen. Hij was vastbesloten modeontwerper te worden en ooit zijn eigen kleding op de markt te brengen. Zijn rare dagelijkse outfits geven dan ook nog steeds duidelijk zijn humeur en imago weer. Who cares what people think. Hij volgde een kunstopleiding en ging hierna mode studeren. Ondertussen maakte hij al zijn eigen kledingcollecties, deed hij al stages bij verschillende modeontwerpers en heeft hij zelfs een Bachelor in de Journalistiek behaald. Bij Belmodo leerde hij de kunst van het online schrijven en zijn visie op mode naar buiten te brengen in boeiende artikels. Momenteel studeert hij ook nog Fashion Design aan het SASK (Stedelijke Academie van Schone Kunsten) te Sint-Niklaas. Het is eigenlijk heel eenvoudig volgens hem, mode zal altijd het grootste kunstdiscipline zijn dat er bestaat.

Maxime heeft dan weer sportbloed door zijn aderen stromen. Al sinds zijn zesde staat hij op het ijs om een pro in het ijshockey te worden. Mission accomplished! Eerst stond hij in België op het ijs, later in Nederland. Voor zijn jeugdopleiding vertoefde hij vier jaar bij onze geliefde noorderburen en deed hij al meerdere buitenlandse stages op de schaatsbaan. Dit grote sportavontuur leidde hem door FrankrijkZweden tot in ChicagoImpressed much! Op de jonge leeftijd van dertien verhuisde hij naar Duitsland, waar hij op het hoogste niveau mogelijk als jeugdspeler mocht spelen. Deze periode maakte hem tot de gedreven persoon die hij nu is. Als zestienjarige rookie begon hij bij de elite in de Belgische ijshockeycompetitie en momenteel is hij nog steeds aanvaller bij één van de eliteteams in de BeNe League.

Door zijn job in de retailsector is de voorbije jaren een tweede grote passie van hem ontstaan: mode. Het is zo abstract en net daarom zo fascinerend. Definities als “Een heersende gewoonte, gebruik van stijl, meestal van korte duur” of “Het idee dat men tegelijk heeft over wat wel of niet mooi is” maken het enkel meer raadselachtig. Iedereen heeft zijn eigen interpretatie en eigen accenten. Muzieksmaak, levensvisie, sport en omgeving zijn slechts enkele factoren die een invloed hebben op iemands kledingstijl. Maxime experimenteert alvast enthousiast met de collector items uit zijn garderobe.

Follow us on Facebook Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s